Monday 21 July 2008

Ο Υδροφορέας, του Ευρωφορέα, τον Λαθροφορέα, ώ Τριφυλλοφορέα!

=== ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ===
Έκτακτη Είδηση - 28 Ιουλίου 2008, εντάυθα


Ο γνωστός πλοικτήτης και μέγας ευεργέτης κ. Μιχ. Ιωαννίδης εδήλωσε ότι με το συμβόλαιο μεταφοράς νερού η εταιρεία του θα υποστεί οικονομικές απώλειες. Το έπραξε όμως ΓΙΑ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΤΟΥ που τόσο πολύ υποφέρει.

Θα ακολουθήσει σχετικό διάγγελμα προς τον ταλανιζόμενο Κυπριακό Λαό.

ΥΓ. Δεν μας χέζεις ρε Ιωαννίδη!

---------------





Καλέ, που πάτε με τον αγωγό μας; Φέρτε τον πίσω, ανάγωγοι!









΄Εγκυρες πληροφορίες αναφέρουν ότι η αργοπορία εκφόρτωσης του ελλαδικού νερού στον Υδροφορέα της Γερμασόγειας είναι σκόπιμος και μάλιστα γίνεται κατόπιν οδηγιών του υπουργείου γεωργίας. Έχουν ληφθεί υπ’ όψιν σχετικές εισηγήσεις εμπειρογνωμόνων που εισηγήθηκαν εμποτισμό του υδροφορέα με την μέθοδο των σταγόνων, πρώτον για καλύτερη απορρόφηση από τις υπόγειες πηγές και δεύτερο για την αποφυγή σπατάλης νερού με μια βίαιη έκχυση του. Το τελευταίο επιβεβαιώθηκε και από τον ιδιοκτήτη των πλοίων κ. Μιχ. Ιωαννίδη ο οποίος προτίθεται να προβεί σε διάγγελμα προς τον Κυπριακό λαό (το δεύτερο του διάγγελμα κατά τους τελευταίους 3 μήνες) όπου θα εξηγεί τους λόγους που καθιστούσαν αναγκαία την πιο πάνω διαδικασία καθώς και τους λόγους που επέβαλλαν προσωρινά συσκότιση πληροφοριών επί του θέματος.


Έγινε επίσης γνωστό ότι ο κυπριακός λαός δια του υπουργείου γεωργίας και της αρχής ανάπτυξης υδάτων, ευγνωμονώντας τον πιο πάνω πλοιοκτήτη για την εθνική του ευεργεσία, θα αρχίσει αμέσως ενέργειες για εμπλουτισμό του Ευρωφορέα του κ. Μιχ. Ιωαννίδη με άμεση και βίαιη εκταμίευση χρημάτων από ειδικά κρατικά ταμεία και προ παντός με την καταβολή μπόνους αρκετών χιλιάδων ευρώ για την άνευ προηγουμένου σώφρονα πράξη του και για την οποίαν ο κυπριακός λαός θα τον ευγνωμονεί εσαεί. Εικάζεται ότι μια υπερμεγέθης προτομή του κ. Μιχ. Ιωαννίδη θα στηθεί σε περίοπτο θέση παρά την πηγή νερού στο Μουτουλλά ή στο Πεδουλά.



Πληροφορίες που φέρουν το υπουργείο γεωργίας σε συνεργασία με τον κ. Μιχ. Ιωαννίδη να προβαίνουν σε ενοικίαση στόλου ελικοπτέρων για ρίψη ελλαδικού νερού από τα τάνκερς στη περιοχή της Στράκκας για εμπλουτισμό του Λαθροφορέα της περιοχής ελέγχονται ως ανακριβείς.



Εν τω μεταξύ, έχουν ήδη αρχίσει οι ανακοινωθείσες εργασίες από τον πλοιοκτήτη κ. Μιχ. Ιωαννίδη για εμπλουτισμό και του Τριφυλλοφορέα Λευκωσίας με ευρωσταγόνες. Αναμένεται να συμπληρωθούν περί τον ερχόμενο Μάιο οπότε όσοι ζήσουν θα φαν τριφύλλι.

11 comments:

rose said...

ο τριφυλλοφορέας είναι για τον εμπλουτισμό της τροφής μας....

μπέ, μπε, μπε...

εκτός αν το γυρίσανε στα τρίφυλλα γενικώς για να λένε τόσες μαλακίες χωρίς συναίσθηση

Anonymous said...

Ο μπαζοφορέας που κόβει βόλτες αυτές τις μέρες;

rose said...

κάτω από τα σπίτια μας μάλλον

Kai Na Katharisoume Tous Kakomoutsounous said...

Rose, Λάκη, το μπλόκ δεν μπορούσε να ασχοληθεί με τους άλλους τόσους ...φορείς που μας "εξυπηρετούν". Ασχολήθηκε μόνο με τα πρόσφατα ανδραγαθήματα του συγκεκριμένου πλοιοκτήτη και των συνεργών του.
Και έχουν ακόμα να δούν τα μάτια μας!

rose said...

τι να πρωτοπρολάβεις και εσύ ο... καλομούτσουνος!

:-))

rose said...

σε ευχαριστώ για τη φιλοξενία στα sites/blogs

the Idiot Mouflon said...

Μούσκεμα.

stalamatia said...

Να πιάσουν ούλλοι που μια σύκλα τζιαι να κουβαλήσουν το νερό, να γίνει της συκλοφορέας.

rose said...

γιαρτι που ειναι πιο φτηνο Σταλαματια μου - γιαυρτι με τη συκλα

koutso said...

Eτσι όπως πάμε σύντομα θα πίνουμε ο ένας του άλλου τα κάτουρο.Εγω εισηγούμαι να δημιουργηθεί ένας σκατοφορέας να συνάξει τα σκατά όλου του κόσμου και να τα ξαπολήσει στο τμήμα υδάτων και στο υπουργείο

Anonymous said...

Gggg