Friday 26 September 2008

Πού είναι ο κλέφτης;


Συνελήφθη αυτός που μας έκλεβε το νερό. Άκουσα σήμερα στις ειδήσεις πώς κάποιος πότιζε το δένδρα του με νερό που αντλούσε από τον υδροφορέα Γερμασόγειας. Ο αχρείος! Να μην ντρέπεται να βοηθά υπογείως το πράσινο!

Θα τον βάλουν, υποθέτω, στα πρωτοσέλιδα όλες οι εφημερίδες και στο κεντρικό τηλεοπτικό δελτίο τα μεγάλα κανάλια. Και θα καταγραφεί στα μεγάλα μαύρα δευτέρια των όσων τόσων έχουν αδικήσει αυτήν την ταλαίπωρη νήσο. Θα είναι βέβαια ο πρώτος που μπαίνει σ’ αυτά τα δευτέρια άλλά πρέπει να γίνει η αρχή.

Τώρα, όσον αφορά τους ευεργέτες αυτής της νήσου, όπως την Ocean Tankers του κ. Ιωαννίδη, τους κατσελλοτρόφους και άλλους τέτοιους, ευτυχώς έχουν τακτοποιηθεί με τον ευγενή εμπλουτισμό του ευροφορέα τους. Τι κι’ αν ο κ. Ιωαννίδης δεν έπραξε και συνεχίζει να μην πράττει όσα έχει με το συμβόλαιο αναλάβει. Τι κι’ αν οι κατσελλοτρόφοι απομιζούν, τα παίρνουν και θα συνεχίσουν να τα παίρνουν απο τον κοσμάκη. Οι δημόσιοι λειτουργοί να είναι καλά που τους υπογράφουν τα συμβόλαια και τους δίνουν και αποζημιώσεις.

ΥΓ 1. Έχω διαβάσει τελευταία ένα ιατρικό άρθρο που υποστηρίζει ότι μόνο τα βρέφη πρέπει να πίνουν γάλα, οι μεγαλύτεροι δεν το χρειάζονται. Εφαρμόστε το.

ΥΓ 2. Να δείτε που θα ζητήσει αποζημίωση και ο κ. Ιωαννίδης γιατί χάνει λεφτά ο καημένος από την μεταφορά του νερού (άσε που του το κλέβουν κιόλας)

6 comments:

ruth_less said...

Πάντα ένας κατακαημένος την πληρώνει. Οι φυλακές είναι γεμάτες από φτωχαδάκια που δεν πλήρωσαν κάποιο φόρο ύψους 200 και 300 ευρώ. Άκουσες ποτέ κανένα μεγαλοκαρχαρία να μπαίνει φυλακή; Άμα ανοίξεις τα κουτσομπολίστικα περιοδικά θα τους δεις με τις κυρίες τους να φιγουράρουν πρώτοι-πρώτοι!

Να μεν ακούω τίποτε για τον Ιωαννίδη - όπου νάσαι θα ανακηρυχθεί σε μέγα ευεργέτη (της Κύπρου και της Ομόνοιας φυσικά!)

rose said...

κουιζ
ποιος λυκος εκτίει την ποινή του στο ..σπιτι του;

Kai Na Katharisoume Tous Kakomoutsounous said...

Ruth_less, μα έχει ήδη ανακηρυχθεί ευεργέτης, το θέμα είναι πότε θα στηθεί η προτομή.

Rose, μήπως κάποιος φίλος αυτού που τελευταία μας άφησε χωρίς νερό;

rose said...

αυτος ο ανθρωπος
αυτός!

που λεει και το τραγουδι

lakis said...

Σ' αυτό τον τόπο...

stalamatia said...

/Οτι φάμε ότι πιούμε και ότι αρπάξει .....ο κλέφτης καλέ!!!!.