Monday, 3 November 2008

Η δεύτερη ευκαιρία

Είναι γνωστόν ότι ο άνθρωπος ζει μόνο μια φορά. Περί αναστάσεων, μετενσάρκωσης καθώς και περί «άλλης» ζωής, παρακαλώ απευθυνθείτε αλλού. Βεβαίως, ο κ. James Bond μας έχει αποδείξει ότι «Ζεις μονάχα δυο φορές» (You only live twice) αλλά ούτε και αυτό βοηθά πολύ στην δική μας περίπτωση.

Έχουμε καταφέρει να οδηγήσουμε με μεγάλη μαεστρία σ’ ένα άλλο κόσμο την λύση που μας δόθηκε το 1960. Τώρα φοβάμαι, το ίδιο πάμε να κάνουμε και στην δεύτερη ευκαιρία που μας δίνεται και που βρίσκεται σε μια αυξομειούμενη δυναμική από το 2003. Ευτυχώς, ακόμα συνεχίζεται. Δεν παραβλέπω βέβαια την σημασία και δύναμη που εξασκεί η Τουρκία στο θέμα, αλλά όσον αφορά την δική μας συμμετοχή στη προσπάθεια θα ήμουν πιο ευτυχής αν μπορούσαμε να αποβάλουμε αυτό το σύνδρομο της μοναδικότητας και ανωτερότητας πού έχουμε και που δεν μας αφήνει να δούμε το πρόβλημα μέσα από την μεγάλη εικόνα και όχι ανάμεσα από τις παρωπίδες που φοράμε και δύσκολα αποχωριζόμαστε.

ΥΓ. – Εντελώς μεταξύ μας, είμαστε οι καλύτεροι!

Ζούμε σ’ ένα νησί μοναδικό. Βρίσκεται ακριβώς (δεν θέλω αντιρρήσεις) στη μέση του σημερινού γνωστού κόσμου. Απλώστε, παρακαλώ, ένα χάρτη της υφηλίου και σχηματίστε με την βοήθεια ενός μακρύ χάρακα τις δύο διαγωνίους. Θα εξακριβώσετε ότι στο μέσο, εκεί που τέμνονται, βρίσκεται η Κύπρος (αν δεν σας βγαίνει η τομή ακριβώς στην Κύπρο, μετακινήστε λίγο τον χάρακα). Ε, λοιπόν, είμαστε το κέντρο της υφηλίου!

7 comments:

stalamatia said...

Χα χα χα !!!

Anonymous said...

xa xa xa xa

ma ti empnefsi einai touti!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


na sou po tin amrtia moy kaliitera apo ton afalo tis gis


:-)

rose

Anonymous said...

= omfalo

Λάκης Φουρουκλάς - Lakis Fourouklas said...

Για να το πούμε απλά είμαστε στο κέντρο του... κώλου. Καλό:)

Anef_Oriwn said...

Πάντοτε είχαν την άποψη τζι’ ελάλουν ότι ο πισινός μαζί με τα στήθια είναι τα ωραιότερα, ελκυστικότερα και σαγηνευτικότερα σημεία μιας γυναίκας καθώς τούτα τονίζουν (αν δεν αποδομούν) τη θηλυκότητα της!
Φανταστείτε τώρα που εμείς (ως Κύπρος) πέφτουμε ακριβώς στο κέντρο του Κώλου, τι θηλυκότητα (και sex appeal – or apple?) εκπέμπουμε!!! Λαλείτε εν ναν για τούτο που μας ... εκαταγαμήσαν ούλλοι (Αχαιοί, Μυκηναίοι, Ρωμαίοι, Βυζαντινοί, Φράγκοι, Λατίνοι, Τούρκοι, Εγγλέζοι);

Anef_Oriwn
Τετάρτη 5/11/2008 – 3:24 μ.μ.

the Idiot Mouflon said...

Θα το πω για πολλοστή φορά: If America can be considered as the "head" of the western capitalist world, we -in Cyprus -must be at the other end of this anatomy... No, not the feet.

Anonymous said...

A片下載,成人影城,愛情公寓,情色貼圖,情色,色情網站,色情遊戲,色情小說,情色文學,色情,aio交友愛情館,色情影片,臺灣情色網,寄情築園小遊戲,情色論壇,嘟嘟情人色網,情色視訊,愛情小說,言情小說,一葉情貼圖片區,情趣用品,情趣,色情漫畫,情色網,情色a片,情色遊戲,85cc成人片,嘟嘟成人網,成人網站,18成人,成人影片,成人交友網,成人貼圖,成人圖片區,成人圖片,成人文章,成人小說,成人光碟,微風成人區,免費成人影片,成人漫畫,成人文學,成人遊戲,成人電影,成人論壇,成人,做愛,aio,情色小說,ut聊天室,ut聊天室,豆豆聊天室,聊天室,尋夢園聊天室,080視訊聊天室,免費視訊聊天,哈啦聊天室,視訊聊天,080聊天室,080苗栗人聊天室,6k聊天室,視訊聊天室,成人聊天室,中部人聊天室,免費視訊,視訊交友,視訊美女,視訊做愛,正妹牆,美女交友,玩美女人,美女,美女寫真,美女遊戲,hi5,hilive,hi5 tv,a383,微風論壇,微風