Friday 13 February 2009

Ξανα-Χέστε τους

Φέρτε μου έεεενααα μαντολίιιιιιιινο,

Για να δείτε πως πονώωωωω!


Και δώστε κι’ ένα κλαρίνο άλτο στον κ. Κουλία, που χέζεται για την πατρίδα, για να παίζει τον Εθνικόν Ύμνο. Ίσως τότε να μας αφήσει ήσυχους.


Μα επιτέλους, υπάρχει άραγε όριο στην βλακεία; Αν υπήρχε, σίγουρα το έχουμε υπερβεί κατά πολύ και έχουμε πλέον θέσει τον περιβόητο πήχη πολύ ψηλά.


Με αυτά, δεν μπορούσα παρά να θυμηθώ το πιο κάτω σαχλό που ταιριάζει με την περίπτωση:


Κάποιος έπασχε από μια πολύ παράξενη ασθένεια, κάθε φορά που έχεζε έβγαινε και μια καινούργια τρύπα στον κώλο του! Αποτέλεσμα, σε λίγο καιρό να χέζει από πολλές τρύπες συγχρόνως, πράγμα που του προκαλούσε μεγάλη ταλαιπωρία. Κανείς γιατρός, ούτε οι πλέον ειδικοί για το χέσιμο, δεν μπόρεσαν να τον βοηθήσουν. Ώσπου ένας φίλος τον έστειλε σε μια διεύθυνση να ζητήσει κάποιον που όπως του είπε, σίγουρα θα μπορούσε να τον βοηθήσει. Φθάνοντας ο ταλαίπωρος, αντιλαμβάνεται ότι ο σπουδαίος που θα τον βοηθούσε ήταν ένας καθηγητής μουσικής που δίδασκε κλαρίνο. Τον ρωτάει λοιπόν πως θα μπορούσε να τον κάνει καλά και ο μουσικός του απαντά πως δεν μπορούσε να τον κάνει εντελώς καλά, μπορούσε όμως να τον διδάξει πως να βάζει κάθε φορά τα δάκτυλα στις τρύπες, όπως και στο κλαρίνο, για να χέζει από μία τρύπα!




Μετά, μας βγήκε και ο ττόμης ββού να μα πει ότι ντρέπεται για το πράμα του γιατί είναι λέει πολύ μικρό...! Νομίζω ότι κι’ αυτός χρειάζεται κάποιον ειδικό για το χέσιμο με ειδικότητα στις ψηλές κατασκευές.



5 comments:

Anef_Oriwn said...

Αγαπητέ Εκκαθαριστή των Κακομούτσουνων,

Για να τους προλαβαίνουμε (και να τους χέζουμε) όπως έχουν ξαπολυθεί τελευταία και δεν συμμαζεύονται, πρέπει να μας πιάσει η ... διάρροια!!!
[Ωραία όσα γράφει σήμερα του Κουλία ο Κώστας Κωνσταντίνου στον “Πολίτη”, αλλά εν τζιαι δρώννει το ‘φτιν του].

Anef_Oriwn
Σάββατο 14/2/2009 – 4:03 μ.μ.

koutso said...

Οι πολιτικοί μας και οι παπάδες με κάμνουν να γελώ...τζιαί κάποτε να θέλω να σχίσω τις φλέβες μου αλλά δεν του ςκάμνω το χατήρι.

Eva Neocleous said...

Κατάντια και ευτέλεια.
"Συνωμοσία του καμπινέ"...
Ο Βαρνάβας απόψε στην εκπομπή της Ειρήνης Χαραλαμπίδου "διέπρεψε" διά της ατράντακτης επιχειρηματολογίας του.

Kai Na Katharisoume Tous Kakomoutsounous said...

- Άνευ, τον Κουλία δεν τον πιάνει κανένας. Ξέρεις από κολοκασόφυλλα, φαντάζομαι.

- Κουτσο, μακριά απ’ αυτούς, φίλε μου. Έλα όμως που δεν μας αφήνουν ν’ αγιάσουμε!

- Εύα, δυστυχώς αυτά τα καθίκια μας αναγκάζουν να ασχολούμαστε και με την σκατολογία που οι περισσότεροι προτιμούν να αποφεύγουν. Ο Βαρνάβας ανατέλει σαν μια νέα αυγή!
Πολύ ενδιαφέρον το μπλόγκ σου.

Eva Neocleous said...

Ευχαριστώ,
κι εσύ καλά τα λες.
Φτάνει πια η ανοχή!