Sunday 13 February 2011

Τα δικοτυλήδονα


Καινούργιος αέρας στην αίγυπτο, αέρας ανήσυχης ελευθερίας, σαν το χαμσίνι,  ζεστός, ξηρός, γεμάτος σκόνη από την έρημο της σαχάρας, αλλά και από λόγια πολιτικών, ντόπιων και ξένων. Δρυός πεσούσης...

Δίπλα, οι ιουδαίοι σκεφτικοί, αενάως κινούμενοι εν κρυπτώ φροντίζοντας να μην χαλαρώσουν τα παλαμάρια που δένουν σύμφωνα και φωνήεντα.

Αέρας και στην κύπρο, νοτιοδυτικός, νοτιοανατολικός, φρέσκος ή κουπανιστός. Με αέρια φυσικά ή φυτικά, ελεύθερα ή δεσμευμένα, από τα έγκατα της γης ή της θάλασσας, από κοιλότητες άνθρακα ή από κοιλιές πολιτικών μέσα ή έξω από την βουλή. Χρειαζόμαστε πλατφόρμες για εξόρυξη εκτός κι αν αρκεστούμε στο φυτικό αέριο που παράγεται ανέξοδα μετά από κατανάλωση δικοτυλήδονων ψυχανθών.

3 comments:

the Idiot Mouflon said...

Σιεφταλιά με κρόμμυον... μούσκος!

ΕΡΕΥΝΑ said...

..Όσοι έχετε λίγο χρόνο, αντιγράψτε το πιο κάτω σύνδεσμο και συμπληρώστε το ερωτηματολόγιο το οποίο αποτελεί μέρος μιας ευρύτερης έρευνας που διεξάγεται για την "Κυπριακή διάλεκτο και την Τυπογραφία" στο Τμήμα Πολυμέσων και Γραφικών Τεχνών του Τεχνολογικού Πανεπιστημίου Κύπρου. Αν μπορείτε προωθήστε και σε φίλους και γνωστους.

Ευχαριστώ!!

http://survey.qualtrics.com/SE/?SID=SV_1GtnKhZn0sjXvZW

Eva Neocleous said...

Χρειαζόμαστε πλατφόρμες για εξόρυξη...
Με χιούμορ,πάντα...