Tuesday 26 June 2012

Είμαστε πια Πρωταθλητές…!


Μετά από πολύχρονες και σκληρές προσπάθειες, καταφέραμε να ενταχθούμε στην Ευρωπαϊκή Ένωση, στην Ευρωζώνη, στους Ομίλους του Champions League καθώς και στην λίστα προορισμού των Κινέζων τουριστών.

Τώρα καταφέραμε να ενταχθούμε και στον Μηχανισμό Στήριξης της Ευρωπαϊκής Ένωσης καθώς και στην λίστα επαιτών  του Διεθνούς  Νομισματικού Ταμείου. Ατυχώς, στο τιμόνι του ΔΝΤ δεν βρίσκεται πλέον ο δυναμικός κ. Ντομινίκ Στρος Καν που θα μπορούσε να μας βοηθήσει να πηδήξουμε κάποια μικρά που πιθανό να βρούμε στο δρόμο μας.

Παρεμπιπτόντως, πριν από λίγη ώρα,  η Αρχή Ηλεκτρισμού Κύπρου εντάχθηκε επίσημα - μαζί με τις τράπεζες, τα συνεργατικά ιδρύματα και τους φούρνους -  στη λίστα αιμοδοτών της κυπριακής παρανομίας αφού παρέδωσε περίπου 100 χιλιάδες ευρώ σε κεντρικό δρόμο της Λευκωσίας σε φιλήσυχα άτομα που θέλησαν να παραμείνουν ανώνυμα.

Και κάτι άλλο, αφού θέλαμε βοήθεια περίπου 2 δις,  μόνο για να στηρίξουμε την Λαϊκή Τράπεζα μια και τα δημόσια οικονομικά δεν χρειάζονται αστήριξη, γιατί προτιθέμεθα να ζητήσουμε 10 δις;

Μετά, λέει ο πρόεδρος για «σοφή και νούσιμη» εκμετάλλευση του φυσικού αερίου…

Ουφ, ζέστη!


1 comment:

the Idiot Mouflon said...

Τα αέρια μας εν ήδη πουλημένα... τρρε φασόλια, κρεμύδι, σιεφταλιές... τρρώωωωεεεεε