Friday, 21 September 2012

Κλειδώνουν τα ΜέτραΈγκυρες πηγές που ως εκ της θέσεως των είναι σε θέση να γνωρίζουν πρόσωπα και πράγματα, με έχουν ενημερώσει εμπιστευτικά, ότι η κυπριακή κυβέρνηση έχει κλειδώσει όλα τα μέτρα. Και όταν λέμε όλα, εννοούμε όλα!

Κατ’ αρχήν, έχουν κατασχεθεί όλα τα μέτρα από τις ράφτενες και τους ράφτες και έχουν κλειδωθεί σ’ ένα υπόγειο στην εντός των τειχών Λευκωσία. Εκτός ενός ράφτη, του δικού μου, γιατί πρόλαβα να τους ενημερώσω ότι το μέτρο του δεν λειτουργεί σωστά αφού ακόμα δεν κατάφερε να μου ράψει παντελόνι στα μέτρα μου.

Ύστερα, ισχυρές δυνάμεις περικύκλωσαν όλες τις ανεγειρόμενες οικοδομές και άλλες ύποπτες περιοχές σε πόλεις και χωριά και περισυνέλεξαν από όλους τους κτίστες, καλουψίδες, σιδεράδες, πελεκάνους, υδραυλικούς, ταπετσιέρηδες, παπλωματάδες και άλλους αξαμωτές, όλα τα μέτρα που βρέθηκαν στην κατοχή τους, ήτοι μέτρα ξύλινα, ρούχινα, σιδερένια, κουρτέλλες καθώς και όλα τα παχύμετρα.

Ειδικές δυνάμεις αποτελούμενες από επίλεκτες δυνάμεις του στρατού ξηράς, του ναυτικού και της αεροπορίας αναζητούν το μέτρο που κατείχε ο Πάρις, ο φροντιστής του ΓΣΕ στην Αμμόχωστο, με το οποίον μετρούσε τις βολές του Λουκά Λουκά στη σφαιροβολία και του Χατζηστάθη στο τριπλούν και για το οποίο υπάρχουν ισχυρές ενδείξεις πως το έφερε μαζί του στις ελεύθερες περιοχές όταν εγκατέλειψε την Αμμόχωστο και πως τώρα βρίσκεται στα χέρια στενού φιλικού του προσώπου.

Νεώτερες πληροφορίες, μετρημένες, αναφέρουν ότι ο πρόεδρος προτίθεται να δημιουργήσει υπουργείο Μέτρων και Σταθμών το οποίο θα καταγίνεται με το μέτρημα και το στάθμισμα των ελλειμμάτων σε χρήματα και αξίες.

Επιδρομή στο προεδρικό μέγαρο κατά την ώρα του υπουργικού συμβουλίου δεν απέδωσε οτιδήποτε καθότι όλοι οι παρευρισκόμενοι έχουν από πολλού χάσει κάθε μέτρο.


2 comments:

Aceras Anthropophorum said...

Πάντως ότι μέτρον τζιαι να πιάσεις, δεν κανεί να μετρήσει την τρύπαν που έφκαλεν το κουμάριν που επαίξαν αυτοί που κατέχουν κεφάλαιον κατά πολλά ψηλόττερον του εθνικού εισοδήματος του τόπου. Φαντάσου πως θα ήταν ο κόσμος, με όποιανδήποτε κυβέρνησην στα ηνία, ακόμα τζιαι ψευδοκομμουνιστικήν, αν τα τόσα δις που λείπουν, είχαν επενδυθεί στον τόπον σε σύχρονες υποδομές, στην ενέργειαν, στην γνώσην, στην κουλτούρα που θα έζιεν που το περίσσευμαν ούλλων τούτων των έντιμων μορφών οικονομικής δραστηριότητας. Τα κέρδη των τραπεζών τζιαι των υγειών οικονομικών μονάδων εχρημοτοδοτούσαν θα μπορούσαν να τρέφουν στρατιές ακόμα δασκάλων, γιατρών, νοσοκόμων, αστυνομικών που κατά την νέαν θρησκείαν εβαφτηστήκαν ξαφνικά λέιζι, τσιβίτζια, παράσιτα που θέλουν ζιζανιοχτόνων.

Kai Na Katharisoume Tous Kakomoutsounous said...

Φίλε Ασέρα,
Δεν χρειάζεται να σου πώ ότι συμμερίζομαι τις ιδέες που εξέφρασες. Φυσικά, την σήμερον ημέρα, κατατάσσονται, δυστυχώς, στα φιλοσοφικά ερωτήματα.
Μακάρι...