Monday 14 December 2009

Ομοσπονδεύω!




Η ενημέρωση του κοινού για το τι είναι ομοσπονδία θα έπρεπε να είχε γίνει από το 1977 ή τουλάχιστον τα επόμενα χρόνια και οπωσδήποτε θα έπρεπε να είχε γίνει επισταμένως πριν από το προηγούμενο δημοψήφισμα.

Τώρα, όλοι «γνωρίζουν» τι είναι ομοσπονδία. Και όποιον ερωτήσεις, ξέρει πολύ καλύτερα από εσένα. Γι αυτό δεν υπάρχει λόγος για ιδιαίτερα μαθήματα. Αλλά αν είναι ανάγκη να γίνει περισσότερη ενημέρωση, τότε ας ενημερώσει το κάθε κόμμα, κάθε κίνηση, κάθε οργάνωση, κάθε γειτονιά, κάθε καφενείο, τα μέλη, οπαδούς, θαμώνες και φίλους ξεχωριστά  Ας φτιάξουμε μιαν «ομοσπονδία» φορέων που θα ενημερώσουν το κοινό για την ομοσπονδία!

Μα είμαστε σοβαροί;

4 comments:

the Idiot Mouflon said...

http://hlithioagrino.blogspot.com/2009/12/blog-post_14.html

Άχαχαχαχααααααα

Εγώ έχω τζιαι σάουντρακ... νιαχ νιαχ νιαχ νιαχ νιαααχ νιαααχχχ...

Λεμέσια said...

Δε φαντάζομαι να θέλεις απάντηση...
:)))))))

Kai Na Katharisoume Tous Kakomoutsounous said...

-Αγρινέ, δεν ξέρω πώς βάζουν σάουντρακ. Να μου δείξεις;
-Λεμέσια, και η σιωπή είναι ευπρόσδεκτη.

το Ηλίθιο Αγρινό said...

Τι να σου δείξω, απλά κάμνεις εγγραφή σε κάποια που τα φρι ποντκαστ όπως της gcast και μετά κάμνεις το embed στο περιθώριο ή πανω/κάτω.

Η δε διαδικασία για να ανεβάζεις εμπι3 στο ποντκαστ δεν είναι δύσκολη... αν και τώρα τελευταία η gcast κάμνει μου λαθκιές και με δυσκολεύει πολλά (δλδ. εν με καμνει λογκιν ή χρειάζεται να δοκιμάσω πολλές φορές πριν πετύχει το ανέβασμα). Ίσως να πρέπει να δοκιμάσεις άλλη υπηρεσία, μπορεί να είναι καλύτερες...