Sunday 10 January 2010

Θέλει τζισούρην ποντικόν να πει του κάττου πίσσσ!




Είναι σαφές και γνωστό τοις πάση ότι για να βρεθεί λύση στο κυπριακό πρόβλημα πρέπει να το θέλει η Τουρκία. Και είναι επίσης γνωστό ότι η σημερινή διακυβέρνηση στην Τουρκία, τόσον η πολιτική όσον και η στρατιωτική, δεν επιθυμούν τώρα πια να λύσουν το κυπριακό μέσα στα πλαίσια που είχαν συμφωνηθεί παλαιότερα, εξ’ ου και οι πρόσφατες προτάσεις Ταλάτ. Η ευκαιρία που δόθηκε με το σχέδιο Ανάν δεν πιστεύω πως θα επαναληφθεί. Τώρα πια, είμαστε καταδικασμένοι να συνεχίσουμε να συνομιλούμε για να μην βρούμε, ξανά, όλη την διεθνή κοινότητα εναντίον μας.

Kυρίες και Kύριοι, «θέλει τζισούρην ποντικόν να πει του κάττου πίσσσ!»

5 comments:

Aceras Anthropophorum said...

Θα το λύσει η δεξιά σε 5 χρόνια όταν τζιαι η άλλη πλευρά θα κάμει την ερογλικήν της τελματικήν αδιέξοδην εμπειρίαν όπως εκάμαμεν εμείς την δικήν μας με τον Τάσσο. Τζιαι η αριστερά, θα κάμνει τζιείνον που έξερεν πάντα να κάμνει τζιαι της περνά καλλύττερα: θα χειροκροτά.

το Ηλίθιο Αγρινό said...

Ποντικόν καπνιστήν ή άκαπνον;

Ρε Ασερά... αν πριν όχι πολύ καιρό εμίλουν έτσι θα με ελάλες "μίζερον" τζιαι "κλαμούρην".

Αλλά κατζίαν δεν σου κρατώ.

Aceras Anthropophorum said...

Η διαφορά Αγρινέ μου είναι ότι εγώ κλαίουμαι μετά τα γεγονότα, όχι πριν. Τζιαι τωρά κανονικά θα έπρεπεν να καρτερώ μέχρι το τέλος του Ιανουαρίου να αρκέψω να κλαίουμαι. Η ελπίδα πεθαίνει τελευταία. Τζιαι άμαν πεθάνει, υπάρχουν τζιαι τα θαύματα. Μπορεί οι Τταλάτ τζιαι Χρισ να καυλώσουν τελευταία στιγμήν. Λαλούν ότι πριν να πεθάνει τέλλια το πλάσμαν, του σηκώνεται για τελευταία φορά.

the Idiot Mouflon said...

Παναγία μου βρε Acera ... τζιαι τούτη η εικόνα τωρά πρέπει να μου δημιουργήσει ελπίδες;

Θα μας κάμεις να μεν θέλουμεν να ντζίσουμεν ούτε της γεναίκας μας ρε!

Kai Na Katharisoume Tous Kakomoutsounous said...

Καπνισμένα - άκαπνα, αν εν μήλον εν ν' ανθίσει.
Ταξιδεύω, θα τα πούμε μετα την 1η εντατική.