Wednesday 5 October 2011

Αγαπητέ Δημήτρη: Να προτείνεις την κα. Χρυστάλλα Γιωρκάτζη

 

 
Αγαπητέ Δημήτρη,

Πάει καιρός από το τελευταίο σημείωμα που σου έστειλα. Εν τω μεταξύ, έχουν γίνει πολλά και μας έχουν μείνει πολύ λίγα. Ξεμείναμε από λεφτά, αξιοπρέπεια, εμπιστοσύνη, υπομονή και χάσαμε ανθρώπους, στο Μαρί, στα νοσοκομεία. Δεν μας παίρνει να χάσουμε κι’ άλλα. Μα πολύ φοβάμαι πως θα χάσουμε. Στο εθνικό θέμα, στην οικονομία, στη πολιτική και γενικώς παντού θα χάνουμε.

Το κόμμα σου, σου απαγορεύει να παραιτηθείς, πράγμα που όπως πιστεύω εσύ ήθελες να πράξεις αμέσως μετά την τραγωδία στο Μαρί. Τόσον για λόγους ευθιξίας όσον και για λόγους υγείας (περισσότερο).

Δημήτρη, σου το έχω πει πολλές φορές. Έχεις λάθος συμβούλους. Κι εσύ, σαν χάννος κάνεις ότι σου πουν χωρίς να σκεφτείς, χωρίς την δική σου θέληση, πολλές φορές. Όπως την εμφάνιση σου στα εγκαίνια κάποιου σωματείου το βράδυ της ημέρας που σου έδωσε ο Πόλυς το πόρισμα. Αυτό κι αν ήταν γκάφα ολκής.

Άκουσε τώρα κι εμένα, και δεν θα χάσεις. Ξέγραψε όλα όσα σου λένε από το κόμμα (αυτό, εξ’ άλλου, σ’ έχει ξεγράψει προ πολλού και σε θεωρεί αναλώσιμο υλικό που το εξυπηρετεί). Απέβαλε τον τίτλο του Προέδρου Π.Ε. (Περιορισμένης Ευθύνης) που σου έχουν κολλήσει, πες πως για λόγους εθνικού συμφέροντος, εθνικής συμφιλίωσης, και άλλα τέτοια, αναλαμβάνεις  εξ ολοκλήρου την ευθύνη για όσα έγιναν (έτσι θα ηρωοποιηθείς κι εσύ) και δέξου να γίνει μια νέα κυβέρνηση καθολικής αποδοχής. Θα σου συνιστούσα επίσης, να προτείνεις το άτομο που θα αναλάβει αυτή την κυβέρνηση. Και να προτείνεις την Κα. Χρυστάλλα Γιωρκάτζη, την γενική ελεγκτή για πρόεδρο, που χαίρει καθολικής εκτίμησης και που εξ άλλου έχει προ πολλού αποδείξει πως είναι νούσιμος άνθρωπος, με ψηλό αίσθημα ευθύνης και πού κάλλιστα μπορεί να περιμαζέψει ότι περιμαζεύεται. Κάνε το και δεν θα χάσεις. Θα ξανακερδίσεις αυτό που έχασες, την αξιοπρέπεια σου. Και αποχαιρέτα την, την Αλεξάνδρεια που χάνεις.

5 comments:

Aceras Anthropophorum said...

Με την κκελλέν που κουλιάντηρήζετε έτο ποιός εν να σας κυβερνήσει σε ανάμισι χρόνον, όχι η χριστάλλα. Κάμε τσιλ εδώ να τον γνωρίσεις

http://theios-topos.blogspot.com/2011/10/blog-post_05.html

Aceras Anthropophorum said...

Κα γράψε το όπου θέλεις να μεν έρτεις πάλε να μου κλαίεσαι ;)))

Kai Na Katharisoume Tous Kakomoutsounous said...

Δηλαδή, Ασέρα, θα μας κυβερνήση ο άρχοντας των σπηλαίων; Χμ...., άσε με να το σκεφτώ λιγάκι, μπορεί να μου αρέσει!

Nadsat Orange said...

na rotiso ena prama ton acera: esu an isun proedros den tha edines paraitisi?? pe alitheia. Eimai atomo entelos akomatisto kai thelo na matho.

the Idiot Mouflon said...

ΟΥΤΟΠΟΣ... Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΨΗΦ...άου... άααααουουου... εντάξει ρε... κανείιιι!