Monday 17 October 2011

Στο καλό!



Σήμερα: Δεν απεργούν οι άνεργοι.

--- οοο ---

Τα γυναικόπαιδα, πρώτα τα γυναικόπαιδα να μπουν στις βάρκες και μετά οι γέροι, οι ανίκανοι κι αν υπάρχει χώρος να μπουν και οι μαλάκες. Εμείς, δεν μπαίνουμε  με τίποτε στις βάρκες, θα μείνουμε τελευταίοι, γαντζωμένοι στο κατάρτι και θα βουλιάξουμε μαζί με το καράβι. Είδες ποτέ καπετάνιο να εγκαταλείπει το καράβι; Ποτέ των ποτών!

(αυλαία – χειροκρότημα παρατεταμένο από τους θεατές και το πλήθος που παρεισέφρησε)

Τα υπόλοιπα στην ίδια παράγραφο από το τέλος της προηγούμενης φράσης μέχρι και το τέλος του κειμένου, να απαλειφθούν, δηλαδή, από το «μα καπετάνιε, δεν υπάρχει πια καράβι, βούλιαξε εδώ και ώρα και μόνο εμείς μπήκαμε στην βάρκα», μέχρι και την φράση «σκάσε ρε μαλάκα, για ν’ ακουστεί το λεω, όχι για να το συζητάμε»

4 comments:

the Idiot Mouflon said...

http://www.youtube.com/watch?v=zSAJ0l4OBHM

The ocean is a desert, with its life underground,
And a perfect disguise above.
Under the cities lies, a heart made of ground,
But the humans will give no love.

Aceras Anthropophorum said...

Αν κοιτάξεις καλά γυρόν σου θα έβρεις τζιαι καράφκια που στέκουν καλά ανεξάρτητα του τί θα έβρουν στον δρόμον τους. Ψάξε λλίον στην αριστερή λίστα των kypriakablogs.blogspot.com τζιαι θα τα βρείς (μέτρα καμιάν εικοσαρκά μετά το δικό σου).

Kai Na Katharisoume Tous Kakomoutsounous said...

- Mouflon, what's in a name?

- Ασέρα, ο πραγματικός τίτλος του κειμένου είναι "Ωδή στην Ελληνική Οικονομία".

Aceras Anthropophorum said...

Πάλιν ισχύει η παραπομπή. Δεν γίνεται να βουλιάξει η Ελλάδα. Αν την αφήκουν θα τους πάρει τζιαι αυτούς μαζίν. Όλα τα δύσκολα κρύφκουν κάτι νέον πίσω.