Thursday 3 February 2011

Ο Φόβος των Ιουδαίων

Φίλοι μου, το κυπριακό πρόβλημα έχει (σχεδόν) λυθεί. Και αυτό οφείλεται στον φόβο των ιουδαίων.

Να σας εξηγήσω: Οι καιροί που οι ιουδαίοι πάντα φοβόντουσαν έχουν φθάσει. Ο γειτονικός τους αραβικός–ισλαμικός κόσμος αναταράσσεται ανοίγοντας τον δρόμο στα τοπικά ισλαμικά κινήματα που όλο και δυναμώνουν. Η αίγυπτος, η κυριότερη αραβική φίλα προσκείμενη χώρα προς αυτούς αλλάζει ρότα. Με την τουρκία οι σχέσεις παίρνουν αρνητική τροπή κι αυτό όχι χωρίς λόγο. Είναι γνωστό ότι η τουρκία θέλει να υποσκελίσει την αίγυπτο και αυτοαλείφεται ως η μητρόπολις του ισλαμικού κόσμου της εγγύς ανατολής. Αυτό δεν πολυαρέσει στους ιουδαίους. Βλέπουν ότι ο ισλαμικός κλοιός  σφίγγει γύρω τους και τους καθιστά μια κηλίδα στο μέσο της ισλαμικής περιοχής.

Μοναδικό μή ισλαμικό επίνειο για τους ιουδαίους παραμένει ο χώρος της κύπρου και της ελλάδας. Εξ’ ού και οι πρόσφατες εξάρσεις υπέρμετρης φιλίας που αναπτύσσονται μεταξύ ιουδαίων, κυπρίων και ελλήνων με ανταλλαγές ηγετικών επισκέψεων, συνεταιρισμούς στην ενεργειακή πολιτική και διάφορα άλλα. Το έχουν πει κατά καιρούς και σε ανύποπτους χρόνους οι ιουδαίοι ότι δεν θα επιτρέψουν ποτέ να γίνει η κύπρος ισλαμική χώρα και αν υπάρξει τέτοια προοπτική αυτοί θα την ανατρέψουν. Και ξέρουμε ότι έχουν και το πείσμα και τα μέσα και την υποστήριξη που χρειάζεται για να το πετύχουν.

Δια ταύτα, όλο το σύμπαν «συνωμοτεί» για να λυθεί το κυπριακό πρόβλημα. Και όταν λέμε σύμπαν, εννοούμε τα συμφέροντα των ιουδαίων, αμερικανών και τούρκων. Δεν είναι καθόλου τυχαίο που στις συνομιλίες χριστόφια-έρογλου συζητούνται πρωτοφανείς ιδέες όσον αφορά το εδαφικό, περιουσιακό και την διακυβέρνηση. Προσπαθούν να βρουν αυτό το κάτι που θα κάμει την διαφορά και θα πείσει τους ελληνοκύπριους να δεχθούν το προετοιμαζόμενο σχέδιο λύσης και να ψηφίσουν «ναι» αυτή την φορά. Να δούμε αν και εμείς θα ενεργήσουμε προς το συμφέρον μας καμιά φορά. Γιατί πάντοτε, ανά τους αιώνες, περιμέναμε κάποιον να μας λύνει τα προβλήματα αντί να προσπαθούμε να τα λύνουμε μόνοι μας. Εκτός από την εποχή του βασιλιά Ευαγόρα της Σαλαμίνας της Κύπρου. Τότε, το βασίλειο ήταν κυρίαρχο και δυνατό.

5 comments:

the Idiot Mouflon said...

Απεκαλύφθης κακούργε Σιωνιστήηηηη!

:-)

Kai Na Katharisoume Tous Kakomoutsounous said...

Ούουπς!

Anonymous said...

οχι στην ομοσπονδια.οχι στην επανενωση.ναι στην απελευθερωση,.οχι στα αλλοδαπα σχεδια λυσης που φερνει η τουρκογενης αριστερα

Kai Na Katharisoume Tous Kakomoutsounous said...

Ανώνυμε, μου αρέσει αυτό που επιθυμείς και πολύ θα το ήθελα. Πές μου μόνο πως το πετυχαίνουμε. Άραγε με το να γυρίσουμε το ρολόι πίσω στο 1570 και να βοηθήσουμε τους βενετσιάνους να αποτρέψουν την άλωση του νησιού από τους τούρκους; Ή μήπως πίσω στο 1150 και να συζητήσουμε με τους λουζινιανούς μπας και αγοράσουμε το νησί; Με τους επιγόνους του μεγάλου αλεξάνδρου μήπως; Γιατί για μένα, την καλύτερη συζήτηση θα μπορούσαμε να την κάνουμε με τον βασιλια Ευαγόρα της Σαλαμίνας.
Παρεπιπτώντως, οι σκέψεις μου δεν καθοδηγούνται ούτε από την αριστερά ούτε από τους τούρκους. Έμβλημα μου είναι το "κοινόν κυπρίων" του βασιλιά Ευαγόρα.

rose said...

wiki!!!!!!!!
ουπς
γιουπι ήθελα να πω
:-)